2017-09-26 08:56:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Sok nehézsége adódhat ma

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold közeledik a Szaturnuszhoz a Nyilas jegyében. Sok nehézsége adódhat ma, de a szorgalma kifizetődik majd. Este nyugtázhatja a sikereket, és büszke lehet magára.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön vállalkozásokat jelző sorsterületén áll a legtöbb bolygó. Az anyagi ügyekkel kapcsolatban kap érdekes információkat, amelyek előnyöket biztosítanak az ön számára. Ma vegye fel a kapcsolatot a barátaival, ismerőseivel és rokonaival, főleg azokkal, akiket már régen nem látott.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Eléggé bosszúsnak ígérkezik ez a nap. Sok mindent el akar intézni, élményekre és a szokottnál is nagyobb teljesítményre vágyik, de a csillagok fékezni fogják a lendületét. Nehezen viseli majd az önre nehezedő nyomást.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy érzi, egy barátja csupán kihasználja önt, csupán úgy tesz, mintha barátok lennének, valamilyen haszon reményében. Ha azonban más sugallja önnek ezt a gondolatot, ne higgye el mindjárt neki! Lehet, hogy ez éppen arra igaz, aki mondja!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Tisztulásra van szüksége minden téren. A gondolatait rendezéséhez, jól teszi, ha az önt körülvevő világot is rendbe teszi. Akár a munkahelyén, akár az otthonában tesz rendet, s dob ki feles dolgokat, az jót tesz önnek mentálisan is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars szemben áll a Neptunusszal. Különös események robbanthatják ki ma a nyugalmából. Hatásukra úgy érezheti, mintha egy másik bolygóra került volna, mintha senki nem az lenne, aminek eddig ismerte. A helyzet az, hogy ön kezdi más szempontból látni a dolgokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Könnyen lehet, hogy néhány kellemetlenség történik önnel. Mivel ma kevésbé tud koncentrálni, kerülje a hosszabb utakat, és ne foglalkozzon semmivel, ami tágabb értelemben veszélyes lehetne.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, hivatásában és pénzügyeiben is támogatja önt. Jól teszi, ha parttalan vitatkozás helyett inkább bölcsen hallgat a mai napon. Ha úgy látja, hogy esélye sincs meggyőzni a vitapartnerét, inkább ne engedje, hogy az végleg leszívja minden energiáját. Szüksége lesz még az erejére.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Nyilas jegyében közelít a Szaturnuszhoz. Semmi sem úgy megy, ahogyan ön szeretné, kellő kitartással azonban végül eredményesen zárhatja a napot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma fontos, hogy tartsa magát a megbeszélt időkhöz, és lehetőleg mindig inkább egy kicsit korábban induljon el, semmint, hogy elkéssen. Ez még akkor is így van, ha csak egy baráti találkozóról van szó. Ha randevúról, akkor meg pláne!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a békebíró szerepét játszhatja, és ez még jól is eshet a lelkének. Módjában áll, hogy ellenségeket kibékítsen, hogy fájó lelkeket begyógyítson. De csak addig szóljon bele mások életébe, amíg erre kifejezetten kérik önt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A reggel ugyan még döcögősen indul, talán még jól fel is bosszantja magát valamin. Ám hamarosan jobbra fordul a sorsa, és a délután már virágos jókedvében találja. Csak felejtsen el mindent gyorsan, ami bántó! Ne cipelje magával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: